Dzięki ale dzieje się to począwszy od 1 biegu aż do 5 . Jeszcze zauważyłem że silnik drży i w wężyku doprowadzającym paliwo są pęcheżyki powietrza nie wiem czy to normalne.Pozdrowienia......
Obszycie kierownicy skórą w Octavii II
Zwiń
X
-
Obszycie kierownicy skórą w Octavii II
Wiem, że podobny temat już był (OC1), ale może kogoś zainteresować do Octavii II. Robiłem to w Myszkowicach (koło lotniska w Pyrzowicach). Koszt 180zł, czas ok. 3,5h. Bez demontażu kierownicy , więc odpada konieczność kasowania błędów, itp. Jestem w sumie zadowolony. Kierownicę znacznie wygodniej się trzyma niż oryginał. Ogłoszenie znalazłem na Allegro - http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99035116
-
-
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TymonAha, Neck_99 wstawiał Kiedyś obszytej Kierownicy w OI i dzięki niemu tam trafiłem.
A co do obszycia to faktycznie pisałem ze właśnie robiłem u JACKA i go polecam fotki też były oraz opis rezon, :szeroki_usmiechOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Proces technologiczny obszywania kierownicy jest identyczny z fabrycznym czyli, że kierownica musi mieć fabryczne nacięcia na szwy pomiędzy róznymi częsciami skóry. Fabrycznie jest rowek w kole kierownicy a w przypadku obszywania kierownicę sie nacina. Jacek daje rok gwarancji na robote ale powiedział ze smialo skóra wytrzymuje - u niego już 3 lata na aucie. Oczywiscie konserwować preparatem z woskiem pszczelim. Nie wolno konserwować niczym co zawiera wode !!!! żadnymi tam chsteczkami do dupy niemowlaków !!! ZABRONIONE !!!OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Świetnie wygląda :Owww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nico21no to juz wiem na co pojdzie kolejna kasa po czujkach parkowaniOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
Komentarz